Informatie Loghouse

Loghouses-expert staat garant voor de mooiste ontwerpen van loghuizen. Wij bieden u verschillende bouwstijlen waarvan de houtstapelbouw de voornaamste is. U kunt daarbij kiezen tussen machinaal bewerkte logs of met de hand bewerkte logs. De machine logs worden op speciale machines nauwkeurig op diameter gefreesd en ook de inkepingen worden machinaal aangebracht.

Bij handmatig bewerkte stammen worden de logs door experts op elkaar pas gemaakt. Hierdoor is elke log uniek. Hier komt veel kennis en vaardigheid voor kijken. Maar ook voor houtskeletbouw kunt u bij ons terecht. Wij hebben diverse soorten van afwerking voor zowel de buiten- als de binnenzijde.

Let bij het ontwerpen ook op de details. Daarbij kunt u denken aan balustrades, veranda’s, speciale daksystemen, trappen etc.Juist met deze details kunt u specifieke accenten vastleggen in uw loghuis

Of u nu plannen heeft voor nieuwbouw of een verbouwing wilt doen, onze met precisie vervaardigde producten vergroten de schoonheid en de waarde van uw loghuis door natuurlijke houten accenten, traditionele of een combinatie van beide.

Het is belangrijk voor u gaat beginnen om te achterhalen wat de regelgeving van de lokale overheid u voor ruimte biedt voor uw droomhuis in de stijl van logbouw op de gewenste bouwlocatie.

Neem een architect om uw droomhuis te vertalen naar een bouwkundige tekening. Dit kunt u ook door ons laten verzorgen. Maak in beide gevallen zo goed mogelijk uw wensen kenbaar.

Doordat wij u huis of casco voor levering eerst opbouwen tijdens de productie kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen. Tijdens de productie is er steeds toezicht op het verloop. Zo worden nare verrassingen voorkomen. Eventuele problemen kunnen dan gemakkelijk worden aangepast.

Loghouses-expert staat ook garant voor kwaliteit. Het hout kan gedroogd worden tot een luchtvochtigheid van 10-12%. Hierdoor neemt de kwaliteit nog meer toe. Dit proces wordt nauwlettend gevolgd.

Loghouses-expert kan voor u het ontwerp uitvoeren met gespecialiseerde engineers met een schat aan ervaring. Zodoende bent u verzekerd van een technisch goed doordacht huis dat voldoet aan de hoogste eisen die worden gesteld aan loghuizen.

Doordat wij als verkoop direct contact hebben met de productie en deze ook begeleiden hebben wij direct toezicht op de voortgang en planning. Wij geven dan aan u aan wanneer u kunt starten met bijv, de aannemer, interieurontwerpers en tuinarchitect. Bovendien betekent ons respect voor u dat elke euro die u uitgeeft aan ons wordt gecontroleerd zodat u geen financiële verrassingen heeft en uw budget wordt gehandhaafd.

Loghouses-expert is daarom uw vertrouwde partner in het bouwen van uw droom-loghuis en/of droom-houten chalet.

Copyright 2010 LogHouses Expert All Rights Reserved.

Design: x7 Oradea