Log Houses

Leef je droom in een loghuis van Loghouses-expert.

Het bouwen van een loghuis is een grote uitdaging. Loghouses-expert streeft ernaar het proces zo eenvoudig en plezierig mogelijk te laten verlopen. Wij bieden u en breed scala van diensten, van productie tot en met opbouw. En in bepaalde gevallen bieden wij ook een totaaloplossing. Wij doen ons best om het bouwen van uw droom-loghuis tot in de kleinste details netjes te laten verlopen. In tegenstelling tot veel logbouwers houden wij toezicht op de bouw van het gehele huis. Wij zorgen ervoor dat alles wat in ons pakket zit voldoet aan de kwaliteitseisen maar wij kijken ook naar het geheel. Ook daarin kunnen wij begeleiden. Het gaat erom dat het gehele loghuis voldoet aan de verwachtingen.

Begeleiding

Nadat u gekozen heeft voor Loghouses-expert wordt u door een vast persoon begeleid door het gehele proces van A-Z. U kunt ons altijd contacten tijdens het proces over tekeningen, bouwmaterialen, voortgang, leveringsdata etc. Het gaat erom dat u vertrouwen heeft en tevreden bent over de voortgang van uw droom-loghuis


 Begeleiding opbouw

Als u de opbouw door ons laat verzorgen bent u gegarandeerd van vakmanschap. Een van onze ervaren teams, die jarenlange ervaring hebben in de logbouw, komt het droom-loghuis voor u opbouwen. U bent dan verzekerd dat het goed en vakkundig gebeurt.
 
Bouwstijlen

Loghouses-expert biedt u een tweetal bouwstijlen aan welke ook weer onderverdeeld zijn. Voor Loghouses-expert is stapelbouw de belangrijkste methode, hoewel houtskeletbouw ook door ons wordt verzorgd.
Houstapelbouw is bij Loghouses-expert de belangrijkste bouwmethode. Deze bouwmethode is verdeeld in rechte logs en ronde logs. Beide kunnen zowel in massief als in gelamineerde uitvoering geleverd worden.

De rechte logs zijn verkrijgbaar tot 202x277

Ronde logs zijn verkrijgbaar tot 269x300. Maar sinds kort is het ook mogelijk om machinaal ø350mm te leveren.

De logs worden onderling geïsoleerd met schapenwol. Hierdoor ontstaat er een waterdichte afdichting.

Met de hand geschilde logs kunnen in nog grotere diameters geleverd worden. daarin is ø500mm wel mogelijk. In dit proces worden de stammen vakkundig geschild met de hand. Ook de verbindingshoeken worden met de hand aangebracht. Elke log wordt met de hand passend gemaakt op de onderliggende log. Hierdoor is elke log uniek.

Thermo-kwaliteiten en isolatie hout

Hout is een natuurproduct. Daarom wordt het ook met zorg geselecteerd voor uw droom-loghuis. Daar begint het namelijk al mee in het proces. Het geselecteerde hout wordt daarna gedroogd tot een luchtvochtigheid van 10-15%. Hoe droger hoe beter.
De isolatiewaarden van een loghuis zijn zeer goed te noemen. In het geheel nemen natuurlijk ook de ramen en deuren daarin een aandeel in. Daarom zullen wij u ook daarin adviseren. Wij leveren namelijk ook een topkwaliteit aan ramen en deuren. Maar ook voor dakbedekking kunnen wij u adviseren.

Voordelen logbouw

• Uw loghuis is zeer aangenaam doordat het hout het vocht reguleert.
• Uw loghuis is goed voor uw gezondheid
• Uw loghuis is een duurzame woning
• Uw loghuis is energiezuinig
• Uw loghuis is schokbestendig.
• Uw loghuis is snel opgebouwd op locatie.

Mocht u plannen hebben voor de bouw van een loghuis, clubhuis, buurthuis, hotel, of wat dan ook. Laat het ons weten, dan denken wij met u mee voor wat de (bouw)mogelijkheden betreft.

Chalet

Copyright 2010 LogHouses Expert All Rights Reserved.

Design: x7 Oradea